10 Grafică inspirațională despre filmul porno

BDSM: sfaturi pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a localizeaza sfaturi si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscator. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM indicii: Continuati cu ingrijire

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai important BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Evident, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de normal lenjerie intima, BDSM utilizeaza sansa de a lua pe un nou rol si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, net precum si specialitate magazine oferiti o uriasa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele utilizare dominanta si trimitere, fara risc este extrem de esential. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de real durere, este cu adevarat esential sa alege un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece subs ar putea fi adesea legat.

Fara rusine

BDSM este o unica practica care solicita o mare cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie sa constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si faceti placere sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si ideal momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, practica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM sugestii: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul http://sites.simbla.com/f80822f8-6aef-b0a7-b6fa-4b58ffdfc894/melvindari2288 dvs. orgasm yourself - in ciuda daca este in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.