10 pagini de Facebook de urmat despre sex

BDSM: idei pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in dormitor? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi sfaturi si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscator. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM indicatori este ca trebuie sa parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala si. In mod firesc, este complet pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Mai degraba decat normal lenjerie, BDSM furnizeaza oportunitatea de a manipulati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, internet si specialitate magazine furnizati o substantiala alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti pune un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, redus jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate celelalte datorie joaca acele utilizare suprematie si intrare, fara risc este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de actual disconfort, este intr-adevar important sa decide un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece subs ar putea fi adesea inchis.

Fara rusine

BDSM este o speciala practica care are nevoie o masiva cantitate de conteaza pe https://postheaven.net/sloganpiaj/bdsm-sfaturi-pentru-parteneriintentionati-sa-incercati-ceva-nou-in-dormitor partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

image

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sugestii: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - in ciuda daca este in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discretie.