5 instrumente pe care toată lumea din industria sexuală ar trebui să le folosească

Cele mai tari filme senzuale din toate timpurile

Fiecare din aceste filme constau din puncte de referinta minute in cinematograf - momente utilizat pentru a solicita, titilati, precum si pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o obscenitate instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun semnificatie a pornografiei: "Stiu cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel grad de subiectivitate, si, de asemenea pe film, examineaza externe restrictii ale obscuritate - mult sa se asigure ca am poate nu de asemenea stiu cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc doua personalitati niciodata indicat a fi impreuna; o tiv sau un scris de obțineți mai multe informații haine cateva perechi mai mare, sau mult mai scurt, decat gasit in un client viata de zi cu zi; si de asemenea chiar un evidentiat cuvant sau expresie sugerand necunoscut, de asemenea neintentionat definitie. Si natural, uneori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau replica intimitate sub pitoresc, superb iluminare.

image

Fiecare dintre ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai eficient sexual filme se simte un pic ca decodare un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu pofte de mancare si interese. Deoarece filme nu pur si simplu inregistrare sexual si romantic vise, le descopera. Cate spectatori apreciat, stare, un adolescent comedie unde sunt primul favorit vedeta a aparut in un bikini, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar asemanator cu intruchiparea a destinatiei? Sau s-au trezit gandindu-se despre o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personalitati doar curatat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, exceptional subiectiva. In consecinta, aceasta lista de verificare acumuleaza cateva dintre reperul minute fotografiate , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea actor sau actrita in o datorie care satisfacut sau schimbat audienta asteptari, sau pur si simplu prins momente de frumusete, interes sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, remuscari, intristat, sau irepresionabil umanitate. Cu toate acestea fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta listare numai din cauza principal stil - si anume, ca specific nevoie continua sa fie redus, neglijat sau eclipsat de politic responsabilitate, daca nu suplimentar psihologic precum si, fizic suprimare. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai aclamati vedete in lume a descrie un opus circumstanta - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate numai scapa in legat de sex depravare. Controversa cu privire la scena „untului” precum si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a afirmat „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si, de asemenea posibil ar trebui, definitiv nuanta exact cum se vede performantele si film in general.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, loturi de nume imitatori si imitatori (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) produs o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bani fete a luat o calatorie globul, copulat atractiv, confidential parteneri si au pacalit tabuurile din asa-numitul "bun" societate. Dar, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu creat de real Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personaj agentie si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte instalatii, inclusiv initial pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco era Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir pereche din eternitate (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si longevitate, intr-o perioada de stiinta, si, de asemenea bogatie. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) cautand ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata idile, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca majoritatea ele distinct precum si gandite in foarte propriu mod. (Lui adaptare Lolita, de exemplu, este, in punct de vedere, o remarcabila adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de contemporan cerinte, totusi sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne a aratat aceste acte cu Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si ghidat acest extraordinar film referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) vanduta in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de robie pentru aceasta femeie ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine mult mai profunda si, de asemenea extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta poveste referitoare la anterior si, prezent, sex si dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), si, ocazii - multe sexual sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia dar exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei muschi fara joc de cuvinte insemnat si crearea momente critic pentru viata lor emotionala.