7 Micile schimbări care vor face o mare diferență cu sexul tău

Cele mai bune filme senzuale din lume

Fiecare din aceste filme includ puncte de referinta momente in cinema - minute realizat utilizarea lui pentru a provoca, activati, si pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare suprem interpretare a pornografiei: "Stiu cand il vad." Erotica traieste si mai mult puternic la acel grad de subiectivitate, precum si pe pelicula, evalueaza din exterior restrictii ale obscuritate - atat de mult sa se asigure ca am s-ar putea nu chiar intelegem cand il vedem. Numeroase povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste in mijloc 2 caractere niciodata niciodata insemnat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol scurt de imbracaminte cateva mai mare, sau mult mai scurt, decat gasit in un vizualizator viata; precum si chiar un accentuat cuvant sau fraza semnificatie necunoscut, chiar neplanificat definitie. La fel de desigur, ocazional este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, fete o scena partener sau imita afectiune sub ideal, luxos iluminare.

Toate din ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai bun sexual filme se simte un pic ca descifrare un test Rorschach al al unui autor foarte propriu foame si interese. Pentru ca filme nu pur si simplu document sexual si, de asemenea romantic fantezii, le descopera. Numarul de cinefili apreciat, stare, un adolescent amuzant unde sunt initial favorit vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau a aparut la un patinoar asemanator cu personificare a atractiei turistice? Sau s-au trezit gandindu-se referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personaje doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. In consecinta, aceasta listare acumuleaza cateva dintre reperul momente captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si vedeta sau actrita in o datorie care indeplinit sau schimbat piata tinta ipoteze, sau doar inregistrat minute de atractie, entuziasm sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, regret, bolnav, sau irepresionabil omenire. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta listare doar in virtutea central stil - si anume, ca individ dorinta ramane redus, ignorat sau eclipsat de politic responsabilitate, altfel la fel emotional si, de asemenea, fizic represiune. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai aclamati actori in intreaga lume a arata un contrar scenariu - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate doar scapa direct in legat de sex depravare. disputa cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a sustinut „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, precum si probabil ar trebui, definitiv nuanta exact cum se vede eficiente si film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, incarcaturi de omonim copicats si imitatori (pierdere litere in numele ei, cum ar fi postari din haine) creat a in intreaga lume mostenire din erotica anilor 1970 unde bine-de-facut tinere calatorit lume, dormit cu uimitor, confidential insotitori si au pacalit tabuurile din presupus "bun" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu fusese creat de genuine Emmanuelle Arsan totusi ei barbat, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personaj agentie si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte rate, constand din original film.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie filme pentru adulti cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atractive vampir cuplu din infinit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze traditia, precum si longevitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si, de asemenea abundenta. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa avanseaza.

image

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de reusite una ca cealalta dar o multime de ele unic precum si gandite in foarte propriu mod. (Lui adaptare Lolita, de exemplu, este, in opinia mea, o superioara adaptare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat aproape pietonal de modern criterii, totusi gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne portretizat aceste spectacol Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat precum si regizat acest extraordinar pelicula referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) comercializata in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de servitute pentru aceasta doamna vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in o mai profunda si, de asemenea mult mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta poveste despre trecut si, de asemenea, existent, sex precum si dragoste, claritate, si, de asemenea confuzie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), si, evenimentele - multe sexual sau legat de sex - acela specificati lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea dau reciproc satisfactie, gasirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte intentionat precum si crearea minute pivot pentru viata lor psihologica.