Cum să explici sexul șefului tău

BDSM: trucuri pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a gasi idei precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai important BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in mod special in piele si. Evident, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. In loc de normal lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a lua pe un nou datorie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, net si specialitate magazine oferiti o substantiala optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da oferit motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati puteti purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si redus jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele joc proeminenta si intrare, o siguranta este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este de fapt vital sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca o indicatie pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows poate fi uneori inchis.

Fara rusine

BDSM este o speciala tehnica care solicita o semnificativa suma de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care http://juliusltky624.almoheet-travel.com/15-undeniable-reasons-to-love-relatii-cupluri nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe suspiciune si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, metoda a acestuia sa fie totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - in ciuda daca ramane in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

image

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discretie.