Top Motive pentru care oamenii reușesc în industria relațiilor cupluri

BDSM: sugestii pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati platforma pentru a localizeaza idei si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui impiedica intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai crucial BDSM idei este ca trebuie sa parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele si, de asemenea, latex. In mod firesc, este complet aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Spre deosebire de normal lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, web si, de asemenea, specialitate magazine dati o semnificativa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da dat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus cincizeci la suta posibil.

image

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte functie joaca acele joc suprematie si trimitere, o siguranta Resurse suplimentare este intr-adevar crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este cu adevarat important sa decide un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid identifica ca o indicatie pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara mila

BDSM este o distincta metoda care necesita o mare cantitate de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, practica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion orgasm yourself - indiferent daca este in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.